Digitaalinen passikuvaus odottaessa

Liikeessämme passikuvaus ilman ajanvarausta 18€. Lähetämme passikuvat digitaalisesti suoraan poliisin järjestelmään. Valmistamme viralliset passikuvat myös paperikuvina (esim. viisumiin, ajokorttiin, henkilöstökorttiin  jne.) mukaasi odottaessa, värillisenä tai mustavalkoisena. Digitaalisen passikuvan toimitus onnistuu myös sähköpostiin tai asiakkaan omalle medialle (muistitikku, muistikortti).

Studiokuvaus

Nykyaikainen studiokuvaus on vastike muotokuvamaalaukselle. Studiokuvaus on tarinan kerrontaa, jossa vangitaan lapsen herkkä katse, rakastavaisten intohimo ja ikäihmisen viisaus.

Ennen kuvausta haluamme varata aina hetken aikaa tutustumiseen, jotta voit kertoa toiveistasi kuvan suhteen ja pääsemme samalle aaltopituudelle lopputuloksen luonteesta. Myös valaistuksen säätöön ja koekuvile pitää varata hieman aikaa, ennen kuin pääset loistamaan parrasvaloissa.

Studiokuvaustilanteita ovat mm. kihlajaiskuvaus, hääkuvaus, perhepotretit, vauvakuvaus, lapsikuvaus, rippikuvaus, ylioppilaskuvaus ja raskausajan masukuvaus. Myös erilaiset merkkipäivät kuten 50v. synttärit ja hääpäiväkuvat ovat loistava syy ikuistaa hetki ammattilaisen ottamalla kuvalla!

kadet

Juhla ja tapahtumakuvaus

Hääjärjestelyt ovat täydelliset, sää upea, morsian hehkuu ja sulhanen komeampi kuin koskaan. Olethan muistanut tilata paikalle myös ammattikuvaajan? Teemme ”keikkaa” mitä monenlaisimpiin tilaisuuksiin: urheilujoukkueiden ryhmäkuvauksiin, vanhojenpäiville, perhejuhliin ja vaikka ratsastustallille.

haaauto