Avoinna:
Ma, Ke 10-18 Ti, To, Pe 9-17
Muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan.
Olemme lomalla 13.7. - 28.7. Palvelemme jälleen 29.7.
Puhelin:
(02) 487 7997 / 050 5711 200

Optikko ja silmälääkäri

Optikkopalvelut

Meiltä löydät suuren ja monipuolisen kehysvalikoiman, mutta jos vanha silmälasikehyksesi on sinulle tärkeä, linssitämme myös asiakkaan omat kehykset. Linssien vaihto vanhoihin kehyksiin on aivan saman hintaista kuin uusiin kehysiin, mitään lisähintaa siitä ei tule. Uusimpana linssivalikoimassa on tehokas huurtumista estävä nanopinnoite.
Liedon Optiikassa onnistuu myös silmälasien korjaus. Teemme pieniä korjauksia odottaessa ja isommatkin remontit, kuten silmälasien juotokset, hoituvat meillä.
Optikkomme huolehtivat moitteettomasta näönkorjauksestasi ja silmälääkärimme silmiesi terveydentilan tutkimuksista. Toki saat silmälääkäreiltämme tutkimuksen aikana myös silmälasireseptin, jonka perusteella optikkomme auttavat sinua valitsemaan kehyksiisi sopivat linssit.
Liedon Optiikassa on käytössä alan viimeisin teknologia ja tutkimukseen käyttämämme laitteet ovat aina ajantasalla. Meillä onnistuu näöntutkimusten lisäksi mm. silmänpohjakuvaus, näkökenttätukimukset, simänpaineen mittaus sekä silmänpohjan pigmenttikerroksen mittaukset.

Silmälääkärit

Silmälääkärin vastaanotto tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.
LL, Silmätautien erikoislääkäri
Mikko Leinonen
LT, Silmätautien erikoislääkäri
Markku Leinonen

Optikolle vai silmälääkäriin?

Pääpiirtein valinta voidaan tehdä seuraavasti: jos kyseessä on yli 8-vuotias henkilö, jonka silmiä ei ole leikattu, eikä silmissä ole todettu silmäsairautta voidaan aika varata optikon näöntarkastukseen.
Näöntarkastusten lisäksi optikkomme mittaavat silmänpaineesi, tekevät ajokorttitarkastuksia, piilolinssisovituksia ja näkökenttätutkimuksia. Voit tilata optikon myös työpaikallesi tarkistamaan työpisteiden näköergonomian ja tekemään henkilökunnan työnäkötarkastuksia.
Alle 8-vuotiaan näöntarkastuksen hoitaa siis silmälääkäri, toisaalta on suositeltavaa käydä silmien terveystarkastuksessa viimeistään, kun mittariin on kertynyt 40-ikävuotta, vaikka aiemmin ei olisi ollut tarvetta tulla silmälääkäriin.
Jos optikon näöntarkastuksessa havaitaan jotain tavanomaisesta poikkeavaa, optikko lähettää sinut jatkotutkimukseen silmälääkärille. Liedon Optiikassa silmiesi terveys on hyvissä käsissä.
VARAA AIKA OPTIKOLLE TAI SILMÄLÄÄKÄRILLE