Aukioloajat: Ma, Ke 10-18 Ti, To, Pe 9-17 

Muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan.  

Puh. (02) 487 7997 / 050 5711 200

 

https://liedonoptiikka.fi/wp-content/uploads/2021/09/RB_Logo.jpg
https://liedonoptiikka.fi/wp-content/uploads/2021/09/OLO-harrastelinssi-800x300-px.jpg
https://liedonoptiikka.fi/wp-content/uploads/2021/09/OO_Logo-JPG.jpg

Liedon Optiikassa palvellaan

Kun huomaat, että lehden lukeminen on käynyt hankalaksi, liikenneopasteet vilahtavat ohi ennen kuin saat niistä selvää tai silmissäsi on hiekantunnetta, kutinaa, polttelua tai muuta vaivaa, on aika tulla Liedon Optiikkaan.

Saatat hämmästyä, miten laaja ja monipuolinen valikoima silmälasikehyksiä, aurinkolaseja, piilolasituotteita ja silmän hyvinvointia edistäviä ravinteita liikkeestämme löytyy. Liedon Optiikka onkin halunnut aina olla varteenotettava vaihtoehto Turun keskustan optikkoliikkeille, siksi tuotevalikoimamme on laaja ja alati uusiutuva. Uusimpana valikoimassa on tehokas huurteenestosuoja kaikille silmälasien ja suojamaskien käyttäjille.

Meiltä löydät suuren ja monipuolisen kehysvalikoiman, mutta jos vanha silmälasikehyksesi on sinulle tärkeä, linssitämme myös asiakkaan omat kehykset. Linssien vaihto vanhoihin kehyksiin on aivan saman hintaista kuin uusiin kehysiin, mitään lisähintaa siitä ei tule.

Liedon Optiikassa onnistuu myös silmälasien korjaus. Teemme pieniä korjauksia odottaessa ja isommatkin remontit, kuten silmälasien juotokset, hoituvat meillä.

Optikkomme huolehtivat moitteettomasta näönkorjauksestasi ja silmälääkärimme silmiesi terveydentilan tutkimuksista. Toki saat silmälääkäreiltämme tutkimuksen aikana myös silmälasireseptin, jonka perusteella optikkomme auttavat sinua valitsemaan kehyksiisi sopivat linssit.

Liedon Optiikassa on käytössä alan viimeisin teknologia ja tutkimukseen käyttämämme laitteet ovat aina ajantasalla. Meillä onnistuu näöntutkimusten lisäksi mm. silmänpohjakuvaus, näkökenttätukimukset, näkökyvyn reaktioaikamittaukset sekä silmänpohjan pigmenttikerroksen mittaukset.

Tulit siis läheltä tai kaukaa, Liedon Optiikassa sinua palvellaan hyvin.

Valokuvauspalvelut

Elämää suurempien tilanteiden taltiointia, passikuvia kiireisille, kuvan kehitystä ja valokuvaustarvikkeita.

Liedon Valokuvaamosta saat kuvaajan häihin, ristiäisiin, polttareihin, merkkipäiville…aina kun haluat varmistaa että kuva tilaisuudestasi on yhtä kultainen kuin muistosi. Studiomme on erittäin hyvin varusteltu ja ullakkomme pursuaa kuvausrekvisiittaa, jolla elävöitämme kuvauksen kuin kuvauksen.

Liikkeessämme on kuva-automaatti, josta saat mitä moninaisimmat kuvatuotteet odottaessasi. Samoin meiltä saat kamerat, jalustat ja muut kuvausvälineet suoraan hyllystä tai tilaustuotteina.

Meillä on mahdollista maksaa ostokset kätevästi osissa. Saat ostoksillesi kulutonta ja korotonta maksuaikaa vähintään 6 kuukkautta.

VALITSE